3 voordelen van kartonnen koffiebekers

In de tijd van de corona-crisis is thuiswerken het dringende advies wat gegeven is door het cabinet. Ook in 2021 blijft dit de maatstaaf. Voor sommige banen is het niet mogelijk om vanuit huis een beroep uit te voeren. Denk aan de zorg, hulpverlening, politie en andere dienstverlenende functies. Zeker in de zorg wordt er veel druk gelegd op de medewerkers en is iedere dag anders. Eén ding staat wel vast. Het is belangrijk om rust te nemen. Benut daarom je uurtjes voordat je naar het werk ook echt even als rustmoment om de dag door te nemen. Er is niks beters dan dit te combineren met een lekkere bak koffie. Maar omdat je een druk bestaan hebt is het lastig om de rust te pakken die je verdient. Daarom is het handig je koffie mee te nemen terwijl je op reis bent. Met een handige travellid sluit je eenvoudig een koffiebeker af zodat de koffie ten alle tijden warm blijft.  

Drink je koffie terwijl je naar je werk reist  

Of je nou in de auto zit of in de trein, dit zijn de ideale momenten om te genieten van een goede bak koffie. Zet voordat je weggaat snel een bak koffie en ga vervolgens richting je werk. Wist je dat wij Nederlanders gemiddeld meer dan 2 bakken koffie drinken per dag? Meestal gebeurt dit in de ochtend, om de dag goed te beginnen en wakker te worden. Als er zoveel koffie wordt gedronken op een dag betekent dit ook dat er ontzettend veel koffiebekers gebruikt worden. Omdat je veel afreist naar je werk is er de koffiebeker to go. Deze bekers zijn door de ideale pasvorm geschikt voor een cuphouder in je auto. Je kunt de kartonnen beker gemakkelijk hergebruiken, maar uiteraard ook weggooien.  

Eenvoudig naar je bestemming zonder te knoeien 

Als je met het openbaar vervoer reist, is het soms lastig om door de reisstress je koffiebeker recht te houden. De travellids zijn ideaal om op je kartonnen koffiebeker te draaien. Aangekomen op je werk? Zet je koffie eerst neer en desinfecteer je handen met een desinfectiemiddel. Je bent aangekomen en klaar voor de dag. 

1 thought on “3 voordelen van kartonnen koffiebekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *