Allemaal lokaal

Geen zin of geen tijd om te koken? Online snel iets lekkers bestellen? We herkennen allemaal het dilemma wat we vandaag weer eens zullen eten. Vanaf nu is er een nieuw platform waar je gemakkelijk alle restaurants terugvindt in jouw regio waar je online eten kunt bestellen. Door je woonplaats in te typen krijg je een lijst met deelnemende horeca in jouw regio en kun je kiezen uit een groot scala aan heerlijke menu’s. Italiaans, chinees, tapas, het kan allemaal. De betaling verloopt rechtstreeks via de webshop van de lokale ondernemer en daarna hoef je alleen nog maar te beslissen of je de bestelling zelf ophaalt of laat thuisbezorgen. Ikbestelhorecalokaal.nl is het platform voor zowel klanten als lokale ondernemers. Simpel en snel heerlijk eten bestellen en tegelijkertijd ook de lokale horeca steunen.

Lokale ondernemers zijn blij met steun

Corona heeft er bij alle lokale ondernemers flink ingehakt. Tijden van gedwongen sluiting, gevolgd door gedeeltelijke opening met strenge restricties hebben heel wat lokale ondernemers gedwongen om met zeer innovatieve ideeën te komen om zo toch hun klanten te kunnen bereiken en zelf het hoofd boven water te kunnen houden. Het aantal lokale webshops is daardoor spectaculair gegroeid. Om alles overzichtelijk aan te kunnen blijven bieden is nu de website Ikbestelhorecalokaal.nl ontwikkeld. Ondernemers kunnen zich aanmelden tegen zeer gunstige voorwaarden en zo hun online klantenbestand spectaculair uitbreiden. Omdat alle bestellingen direct via hun eigen webshop worden afgerekend zijn zij verzekerd van inkomsten.

Eten bestellen via het platform

Het platform ikbestelhorecalokaal.nl is zoals al eerder gezegd ontworpen voor klanten en ondernemers tegelijk. Wil jij een avond heerlijk eten met vrienden en heb je geen zin of tijd om zelf te koken dan kun je via het platform snel op zoek gaan naar deelnemende horeca in jouw regio. Simpel door je adres in te typen krijg je een keur aan zeer diverse maaltijden voorgeschoteld. Wanneer je eenmaal hebt besloten wat je wilt eten kun je de betaling online voldoen via de webshop van de lokale horeca ondernemer zelf. De openingstijden zijn overal duidelijk vermeld en zo is het mogelijk om zelfs later op de avond nog een heerlijke maaltijd te bestellen. Ophalen of laten bezorgen beslis je helemaal zelf. 

Horeca Lokaal in heel Nederland

Voorlopig start het platform in Den Haag en omstreken. Het is uiteraard de bedoeling om dit prachtige concept zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor het hele land. Er wordt daarnaast hard gewerkt aan een app voor de mobiele telefoon zodat het platform altijd en overal bereikbaar is. Het platform is niet verantwoordelijk voor de online betalingen aan de diverse webshops en ook wanneer er klachten mochten zijn over de bestelde maaltijden worden die afgehandeld via de lokale ondernemer die de maaltijd heeft geleverd. Het platform is vooral ontwikkeld om lokale ondernemers uit de foodsector de gelegenheid te geven hun klantenbestand uit te breiden tegen lage kosten en zonder commissie over elke bestelling. Jijzelf kunt straks profiteren van de mogelijkheid om snel een enorm scala aan heerlijke versbereide maaltijden in jouw regio te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *