Cadeaupakket met noten

cadeaupakket

Iemand een cadeau geven, geeft altijd een gevoel van voldoening. Vooral wanneer dat cadeau in goede aarde valt. Maar het kan best lastig zijn om iets te bedenken waar iemand blij mee is. Heb je al eens gedacht aan een cadeaupakket met noten?

cadeaupakket

Noten zijn lekker en gezond

Iedereen die van noten houdt, en dat zijn veel mensen, is blij met een pakket vol met lekkere verse noten. Daarbij geef je ook nog een gezond cadeau, want in noten zit veel onverzadigd vet en dat is goed voor hart en bloedvaten. Ook bevatten ze vitaminen en mineralen die goed zijn voor het functioneren van het lichaam; daarom passen noten in een gezond voedingspatroon. Dus wil je gezond snacken, ga dan voor noten. En geef je noten cadeau, dan impliceert dat dat je wenst dat het de ontvanger ook goed gaat. Je schenkt immers iets dat de ontvanger zijn gezondheid ten goede komt.

Het voordeel van een geschenkpakket met noten is dat je zelf kan kiezen hoe groot en hoe luxueus je het maakt. De prijs is niet alleen afhankelijk van de grootte van het pakket, maar ook van de keuze van noten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de meer luxe macadamianoten of pecannoten, maar dan wordt je pakket wel wat duurder dan bijvoorbeeld amandelen. Maar ja, macadamianoten en pecannoten zijn natuurlijk wel overheerlijk en een genot om te krijgen. Weer wat goedkoper zijn pinda’s. Hoewel deze alom geliefde snack vaak onder de noten geschaard wordt, zijn het eigenlijk geen noten, maar behoren ze tot de peulvruchten. In tegenstelling tot noten groeien ze niet aan een boom, maar onder de grond.

Relatiegeschenk

Een cadeaupakket met noten is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. Wil je met de feestdagen je klanten verrassen, dan kom je met zo’n pakket zeker goed voor de dag. En gecombineerd met een fles lekkere wijn wordt het helemaal feestelijk.

Overigens zullen niet alleen je klanten, maar ook de personeelsleden van je bedrijf een dergelijk pakket op prijs stellen. Aan het eind van een jaar hard werken, is het leuk om met zo’n lekker pakket beloond en bedankt te worden.

Conclusie: met een cadeaupakket met noten zit je altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *