Catering regelen voor onze bruiloft in de omgeving van Veenendaal

Wij moesten een bruiloft regelen in de omgeving van Ede en daar hoort natuurlijk catering bij. Al een poosje hadden we al een cateringbedrijf op het oog die we wilden inschakelen voor onze bruiloft. Alleen hun agenda’s waren zo vol geboekt, dat wij er helaas niet tussen konden komen. Daarom moesten wij verder zoeken naar een goed cateringbedrijf die kwaliteit eten serveert en daarbij ook de rest daaromheen regelt. Zo hoeven wij ons op de dag zelf niet te haasten.

De beste catering van de hele omgeving ede vinden

Nu moesten we dus een andere catering vinden in de omgeving van Ede die op onze bruiloft kon helpen met alle drankjes en eten natuurlijk. In het begin hadden we al veel resultaten gevonden via Google, maar daar zagen we meteen dat sommige cateringen al helemaal vol geboekt waren. Dit was natuurlijk erg jammer en daardoor werd onze lijst steeds kleiner. Uiteindelijk kwamen we bij de Cateringgroep terecht. We lazen de reviews van sommige mensen en zagen meteen dat ze veelbelovend waren. Veel mensen waren namelijk blij met de catering die ze verzorgde en we konden ook personeel van hen huren. Dat leek ons een goed idee.

Goede catering en service

We namen snel contact op met de Cateringgroep en kregen snel contact. Daar konden we alles overleggen en was het volgens hen geen probleem. Dit was super, want nu hoefde wij deze informatie alleen maar aan de ceremoniemeester te geven en die zou de rest regelen. Op de dag van de bruiloft zelf verliep alles erg soepel. De catering was ruim op tijd aanwezig en kon meteen aan de slag. Tijdens de bruiloft hadden ze het eten op tijd klaar en het was echt verrukkelijk. De gasten hebben ook echt ervan genoten en dat vonden we ook fijn om achteraf te horen.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over dit bedrijf en wat zij voor u kunnen betekenen qua catering? Bekijk dan eens de website voor meer informatie over de trouwfeest catering die zij leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *