De gezondste relatiegeschenken bestellen doe je zo

Je hebt samen, met een trouwe klant van je, een mooie deal met succes afgesloten. Je wilt dit natuurlijk vieren en je klant een mooi geschenk opsturen. Nu kun je kiezen voor een notitieboek, een USB-stick met je logo erop of een sleutelhanger. Ben je opzoek naar een leuk, gezond relatiegeschenk waarmee je je klanten wilt verrassen? Lees dan snel verder!

Nooit genoeg fruit

Wist je dat werkfruit bijdraagt aan de gezondheid van werknemers? Werknemers die gezond zijn, zijn gelukkiger en werken effectiever. Het is daarnaast een ideale snack op kantoor en zo krijg je de juiste vitamines en mineralen binnen. Je kunt als relatiegeschenk een fruitmand bestellen en dit laten bezorgen bij je klant. Vul een mandje met vers, biologisch fruit met een persoonlijke boodschap.

Meer lezen

Verras je klant met het opsturen van een goed boek. Met lezen ontspan je, slaap je beter en het houdt je brein jong. Je klant kan ’s avonds, na een drukke werkdag, in bed ontspannen met een goed boek die je hebt opgestuurd. Daarnaast vermindert lezen ook stress. Het maakt hierbij niet uit wat je leest. Je kunt kiezen uit een boek met tips over beter werken, leren mediteren of inspirerende quotes.

Samen op avontuur

Je kunt er ook voor kiezen een gezamenlijk uitje in te plannen. Dit hoeft niet heel groot te zijn, denk aan een workshop lekkere smoothies maken of een middag naar de spa. Naast ontspanningsactiviteiten kun je ook een middag gaan karten, laser gamen of naar een gamehall. Stel een middaguitje voor met een aantal opties en laat je klant kiezen.