De vervelendste dingen om zonder te zitten

      Geen reacties op De vervelendste dingen om zonder te zitten

Af en toe kan het zijn dat je een slechte dag hebt. Dit kan zijn vanwege een hele hoop verschillende redenen, en dit is natuurlijk weer verschillend voor elk persoon. Maar altijd als je een slechte dag hebt, zijn er van die dingen die opeens fout gaan, en het nog slechter maken. Gewoon van die kleine dingetjes die normaal niet zo heel veel uit zouden maken, maar op een slechte dag je helemaal gek kunnen maken. En het maakt niet uit wat je doet, deze dagen zijn simpelweg niet te ontwijken. Iedereen heeft ze af en toe, en soms is het gewoon jouw beurt om eens een kut dag te hebben. Maar welke dingen zijn het nou die jou dag zo snel slecht kunnen maken?

Thuiskomen en geen internet meer hebben

Stel je hebt een lange dag gewerkt, je bent doodop, en zodra je thuis komt wil je gewoon lekker gaan zitten en wat netflix kijken. Kom je erachter dat je internet eruit ligt. Voor mij is dat al genoeg om me helemaal door het lint te laten gaan. Moet je terwijl je al moe bent nog rond gaan neuzen om te kijken waarom het internet eruit ligt. Als je geluk hebt kan je gewoon even de router uit en aanzetten, maar als het tegenzit moet je verdere maatregelen nemen. En dan kan het best wel even duren voor je het weer terug hebt. Vooral als je wat slechter internet hebt kan dit wel is gebeuren, en dat zou het best wel eens waard kunnen zijn om eens te kijken voor goed internet! Anders ben je de helft van je vrije tijd bezig om het weer aan de praat te krijgen. En deze vrije tijd is best beter te benutten!

Een telefoon zonder batterij

Bij deze ligt het er een beetje aan waar jij je bevindt als de batterij van je telefoon leeg is. Als je thuis bent kan je de telefoon simpelweg even aan de oplader doen en dan is er niks aan de hand. Maar het vervelendste is als je net op stap gaat, op je telefoon kijkt, en beseft dat je hem vergeten bent op te laden. Dan nog even snel die overweging maken om terug naar huis te gaan om snel op te laden, maar dat zou weer te lang duren. Dus dan gok je er maar op dat je de dag er wel mee kan halen. En dan halverwege valt ie uit, en dan wordt alles opeens een stuk lastiger. Vooral als je op een plek bent waar je de weg niet zo goed weet, of niet zo veel te doen hebt. Altijd handig dus om een oplader mee te nemen. Bespaart je een hoop irritaties!