Maak kennis met de bittere smaak van IPA bier van Mr. Hop

IPA bier herken je aan de bittere smaak, waar extra hop aan is toegevoegd. Dit diende van origine als doel om het bier langer houdbaar te maken, maar is vandaag de dag puur een smaakmaker geworden. In de webshop van Mr. Hop kies je uit verschillende biertjes van onder meer De Smokkelaar La Bonita, Mannenpap Fruitcake, Jopen Heavy Cross, Brewdog Elvis Juice en Brouwerij ’t IJ. Hierdoor zijn er ook varianten met een zoete smaak te bestellen en is er voor ieder wat wils. Naar wat voor soort smaak gaat jouw voorkeur uit?

ipa

Bestel je favoriete bier met bijpassende Mr. Hop glazen

Wist je dat je in de webshop van Mr. Hop ook bijpassende en stijlvolle glazen kunt bestellen? Ideaal als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand uit je omgeving. Of als je simpelweg je favoriete biertje in stijl wilt drinken. In de mooie en elegante glazen komen alle speciale bieren perfect uit. Je hebt de keuze uit een proefglas of een normaal glas met een mooie gravering van het bedrijf. Doordat beide glazen wat taps toelopen, weet je zeker dat de aroma’s mooi in het glas gevangen blijven.

ipa

Vóór 18:00 uur besteld, morgen in huis

Kun je niet wachten om de bieren uit de collectie van Mr. Hop een keer uitproberen? Als je je bestelling voor 18:00 uur plaatst, kun je deze de volgende dag al in huis verwachten? Voor vragen kun je altijd terecht bij de kundige klantenservice.