Meer fitter worden met het gebruik van een afvalshake

maaltijdshake

Ja, een maaltijdshake helpt u om af te vallen, maar alleen als u ze gebruikt zoals ze bedoeld zijn. Een maaltijdshake is een vervanging voor een maaltijd die in een kant-en-klare vorm wordt geleverd of als een eiwitpoeder dat u kunt gebruiken om zelf eiwitshakes te maken. Eiwitpoeder leidt niet tot gewichtsverlies met een aantal speciale ingrediënten. Het is gewoon proteïnepoeder waar sommige merken vitamines en aminozuren aan toevoegen, dat is het.

maaltijdshake

Kant en klare afvalshake

Vooraf gemaakte maaltijdvervangende shakes/proteïneshakes die commercieel worden geproduceerd, kunnen helpen bij het afvallen omdat het vooraf afgemeten porties zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over portiecontrole of het tellen van calorieën. Voorgemaakte eiwitshakes worden geleverd in kartonnen dozen, blikjes of flessen met een duidelijk label met het aantal calorieën dat ze bevatten, wat erg handig is voor degenen onder ons die ons voedsel registreren en ze zijn ook geweldig voor maaltijden onderweg.

Eiwitpoeder afvalshake

Eiwitpoeders kunnen worden gebruikt om uw eigen shakes te maken, maar u moet ze zelf mengen. Sommige mensen doen gewoon een of twee schepjes eiwitpoeder in een “blenderfles” en mengen met water, melk of een sportdrank. Anderen zullen een echte blender gebruiken en het eiwitpoeder mengen met water, melk of een sportdrank en zelfs wat fruit. Een waarschuwing: net als al het andere dat u eet, telt portiecontrole, dus als u geen voorgemaakte shake gebruikt, moet u rekening houden met wat u toevoegt, zodat u uw calorie-eisen voor een maaltijd niet overschrijdt, waardoor het positieve effect dat zou hebben op het gewicht teniet wordt gedaan.

Effectief

In alle onderzoeken is aangetoond dat maaltijdvervangende repen en shakes een buitengewoon effectief hulpmiddel zijn bij het afvallen en in bijna alle gevallen effectiever dan conventionele methoden voor dieetbeperking. Bovendien is aangetoond dat maaltijdvervangers net zo effectief zijn als dieetbeperkingen in combinatie met medicamenteuze therapie/medicatie. Het belangrijkste is dat continu gebruik van maaltijdvervangers de meest effectieve manier van alle behandelingen kan zijn als het gaat om het handhaven van gewichtsverlies. Maaltijdvervangers worden over het algemeen gebruikt om één of twee maaltijden per dag te vervangen en geven keuzevrijheid voor de overige maaltijden of calorieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *