Meer noten eten? Zo doe je dat

      Geen reacties op Meer noten eten? Zo doe je dat

Wil jij ook genieten van alle gezonde voedingsstoffen in noten en meer noten gaan eten? Noten kunnen op allerlei verschillende manieren aan jouw voedingspatroon worden toegevoegd. Zo kunnen noten als snack geconsumeerd worden, maar kunnen ze ook als ingrediënt aan allerlei verschillende gerechten worden toegevoegd. Om jou te inspireren hebben wij voor je op een rijtje gezet hoe je noten kunt toevoegen aan maaltijden, snacks en bakgerechten.

Bakken met noten

Noten zijn zeer geschikt om te consumeren als snack, maar kunnen ook gebruikt worden om snacks mee te maken. Denk aan een heerlijke borrelsnack, een smaakvolle cake of lekkere koekjes. Zo kan je er voor kiezen om de noten te kruiden met een mix van kruiden en olijfolie en ze vervolgens te roosteren in de oven, waardoor je een heerlijke borrelsnack creëert. Het is ook mogelijk om jouw favoriete noten te verkruimelen tot fijne brokken en deze brokken te verwerken door koekjes of een heerlijke cake. Combineer de noten met appel of chocolade en je creëert een heerlijke cake die je uitstekend kunt serveren bij een heerlijk bakje koffie.

Koken en braden met noten

Noten zijn niet alleen geschikt om te consumeren als snack, ze vormen ook een uitstekend ingrediënt voor allerlei gerechten. Het meest bekende voorbeeld van noten in gerechten verwerken zijn ontbijtgerechten en salades, maar wist je dat ze ook heerlijk smaken in een pasta of een vleesgerecht? Walnoten vormen bijvoorbeeld een heerlijke toevoeging aan een stoofschotel met rundvlees en cashewnoten of pinda’s zijn uitstekend te combineren met kip. Een andere mogelijkheid om meer noten te eten, is door ze te verwerken in een verse groente-, pasta- of vleessaus of door ze als garnering over bepaalde gerechten te strooien. De mogelijkheden van noten zijn eindeloos en op het internet zijn honderden heerlijke recepten te vinden. Laat jouw fantasie de vrije loop.

Noten kopen bij een online notenspecialist

Wil jij ook lekker met noten experimenteren in de keuken en ben je op zoek naar een betrouwbaar adres waar je heerlijke noten kunt kopen? Noten kopen hoeft vandaag de dag niet meer op de markt bij een notenspecialist, maar kan eenvoudig via internet. Online vind je het grootste aanbod dagverse noten in allerlei soorten en smaken. Door jouw noten online te kopen hoef je niet op zoek naar een notenspecialist bij jou in de buurt, maar kan jij jouw bestelling vanaf de keukentafel samenstellen. Na het afronden van de betaling worden jouw noten binnen afzienbare tijd bij jou bezorgd. Dat is wel zo handig.