Mijn favoriete producten van de online supermarkt Foodmarkt.com/nl!

cadeaupakket

Foodmarkt.com/nl is een supermarkt online boodschappen. Wegens het ruime assortiment van deze webshop bestel ik hier regelmatig een deel van mijn boodschappen. Ze hebben hier producten die niet in de supermarkt in mijn stad liggen, zoals speciale producten uit het buitenland. De site is gebruiksvriendelijk waardoor ik het bestellen als prettig ervaar. Ze hebben de categorieën Vegetarisch, Paleo, Halal en Whole Foods. Zelf eet ik geen vlees, dus zit ik vaak in deze categorie te snuffelen. Hieronder enkele favorieten die ik regelmatig op deze website bestel!

Diepvries garnalen black tiger van foodmarkt.com/nl

Via Foodmarkt zijn er verschillende soorten diepvries garnalen black tiger beschikbaar. De garnalen worden diepgevroren thuisbezorgd, en zijn per kilo te koop. Een kilo is best veel, maar ik bewaar zo’n zak gewoon in de vriezer. De Black Tiger garnalen zijn heerlijk om af en toe in gerechten te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer ik tapas of een Thaise curry maak.

Aroy-d kokosmelk van foodmarkt

Een andere favoriet is de aroy-d kokosmelk van foodmarkt.com/nl. In de supermarkt is ook supermarkt te koop, maar deze is niet zo romig en smaakvol als deze kokosmelk. Heerlijk in een Aziatische soep of curry. De kokosmelk is in verschillende hoeveelheden te koop via Foodmarkt.

Koffie merk Lavazza van foodmarkt.com

Nog een favoriet is de koffie merk Lavazza, die ik in mijn koffiemachine gebruik. Deze koffie bestaat uit een mix van verschillende bonen, en heeft daarom een volle en aromatische smaak. Deze koffiebonen gebruik ik iedere ochtend om een versgemalen bakje koffie mee te zetten, heerlijk om de dag mee te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *