Zo blijft je bedrijf groeien, zonder verspilling!

Heb je een eigen bedrijf of ben je verantwoordelijk voor een deel van een bedrijf? Dan is het belangrijk dat je je focust op het blijven groeien van een bedrijf. Dit kan je doen door bijvoorbeeld verschillende opties te overwegen. Er zijn ook een aantal dingen die je in iedergeval kan doen wat zorgt voor meer tevredenheid onder personeel en een hoger succes.

Meer succes behalen in minder tijd

Een van de belangrijkste dingen waaraan je moet werken om te verbeteren, is de snelheid waarmee je dat succes kunt genereren, bijvoorbeeld je productiviteit. Beschikbare tijd is altijd een beperkende factor in elk bedrijf. Als het 5 dagen duurt om 1 product te genereren. Wat zou je kunnen doen om dat niveau van product binnen 4,5 dagen of zelfs 4 dagen te genereren? Onderzoek studies hebben aangetoond dat sommige bedrijven erin zijn geslaagd om de productiviteit met 20% te verhogen door 4 dagen per week te werken in plaats van 5. Het zal niet in alle bedrijven werken, maar als het je doel is om de productiviteit met 20% te verhogen, kunnen er opties zijn: verkort de tijd dat mensen werken.

2. Investeer in een app voor werknemersbetrokkenheid.

Wil je echt weten hoe je een bedrijf kunt laten groeien? Investeer in uw werknemers door te investeren in een app voor werknemersbetrokkenheid. Een app voor werknemersbetrokkenheid helpt bij het verhogen van het engagement en moreel, vermindert de omzet, maakt het gemakkelijker om eerlijke feedback te krijgen en verbetert de dagelijkse productiviteit. Het is niet genoeg om alleen het beste product te hebben en geweldige klantenservice te bieden, je moet de beste medewerkers in en uit laten klokken. Een manier om het meeste uit uw werknemers te halen, is door betrokkenheid.

Een app voor werknemersbetrokkenheid geeft u realtime toegang tot hoe uw werknemers zich voelen. Vergroot dus de betrokkenheid door verjaardag wensen te sturen, persoonlijke prestaties te erkennen, positieve klantrecensies te sturen, de medewerker van de maand te delen, aankondigingen en updates te bespreken en nog veel meer.

3. Investeer in vieren

Het is belangrijk om bepaalde successen en mijlpalen te vieren. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een personeelsfeest te geven. Een personeelsfeest zorgt voor veel fun binnen je bedrijf. Dit kan je vervolgens doorpakken naar het bedrijf en de werkzaamheden. Personeelsfeesten zorgen voor meer betrokkenheid en een hechtere band tussen je werknemers. Je kan dit zowel zelf als laten organiseren.